Powercell - App med ljudanalys

Utvecklare, UI/UX

2023 - 2024

Appmost, Swift

Jag har haft förmånen att arbeta med PowerCell på ett projekt där vi utvecklade en innovativ ljudanalysapp kallad “Click Counter”. Denna app spelar en roll i produktionen av deras bränslecellsstackar, som består av ett stort antal plåtar och membran, staplade och hoptryckta mellan två ändgavlar.

PowerCell har utvecklat en metod för att skapa ett klickljud på varje membran. Dessa klickljud fångas upp och analyseras av appen, vilket gör det möjligt för användaren att i realtid se antalet registrerade klick direkt på telefonen. Efter att räkningen är klar kan användaren välja att spara den i en historik eller ta bort mätningen om resultatet inte blev tillfredsställande.

Appen är designad för att användas av produktionspersonal, och hjälper till att säkerställa att rätt antal plåtar och membran har placerats innan produktionen går vidare. Detta säkerställer noggrannhet och effektivitet i produktionsprocessen.

Projektet med PowerCell har visat på Appmosts kapacitet att leverera inte bara användarvänliga gränssnitt och logikhantering i appar, utan också skräddarsydda tekniska lösningar med hög prestanda. I detta fall handlar det om ljudanalys som kräver exakt precision och som effektivt utnyttjar mobilens hårdvara.

Denna erfarenhet har ytterligare förstärkt min förmåga att utveckla specialanpassade tekniska lösningar och att arbeta nära kunder för att möta deras specifika behov.

Utfört av

Jonas Andersson

Appfrilans footer ikon

Vart jag sitter

Kontor: Norra Hamngatan 6, 411 14 Göteborg

jonas@appfrilans.se

+46 (0)31-388 07 60

Hör av dig

Tveka inte på att höra av dig!

Appfrilans AB © 2024. Org.nr. 5590403316. Säte: Mölndal