God Jul och Gott Nytt År

Företagande

4 min läsning

18 dec. 2023

God Jul och Gott Nytt År! 🥳

Jag sammanfattar 2023 som ett både avvaktande och händelserikt år. En hel del nya trevliga kunder som önskade app i olika former av mig och Appmost fick jag in. Det blev en hel del kortare rådgivnings-uppdrag och updrag för uppdateringar av äldre appar. Jag tog mig även an flera rådgivningsuppdrag och gjorde en uppskattad kod- och teknik-analys för en bluetooth-app mot ett större företag.

Marknaden har känts väldigt avvaktande och många större förfrågningar som skjutits på. Däremot många förfrågningar med start inför våren vilket lovar gott!

Summerat 2023 har jag spenderat hälften av min betalda tid mot kunder via Appmost och hälften som traditionella konsultuppdrag via mitt Appfrilans AB. År 2022 hade jag faktiskt 100% debitering via Appmost. Omsättningen ligger ungefär på samma mellan åren totalt.

Mellan kundprojekt har jag kunnat investera tid i ramverket och det är också det som är styrkan med Appmost. Att både med kundprojekt och utan så växer plattformen och värdet i tjänsten. Jag erbjuder nu två unika lösningar för att själv förvalta sin app efter lansering: Appmost och Pixelmost. Jag har även färdig paket för service-avtal och support-avtal om man behöver långsiktig hjälp med underhåll och vidareutveckling. 👌

Tekniskt växlade plattformen Appmost upp rejält med app-stöd för macOS, prestanda-förbättringar, bättre färgstöd, paginerade vyer, FreshChat-stöd, Webcredentials-stöd, ljudanalys, Place-lookup, bilduppladdning och möjlighet till mer avancerade GUI:n.

Ser optimistiskt fram emot 2024 och de innovativa och värdeskapande lösningar vi ska bygga tillsammans. 🚀

Jonas

Skrivet av

Jonas Andersson

Appfrilans footer ikon

Vart jag sitter

Kontor: Norra Hamngatan 6, 411 14 Göteborg

jonas@appfrilans.se

+46 (0)31-388 07 60

Hör av dig

Tveka inte på att höra av dig!

Appfrilans AB © 2024. Org.nr. 5590403316. Säte: Mölndal